Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /www/doc/www.vandijklogistics.nl/www/wp-includes/functions.php on line 4139
Duurzaam Transport Italië - NL | Van Dijk Italy Logistics

Duurzaam Transport Italië – Nederland

Duurzaamheid krijgt bij Van Dijk Logistics elke dag concreet betekenis. Efficiënt plannen draagt daar volop aan bij, net als de toewijding aan ons specialisme: transport van en naar Italië. Voor een groot deel transporteren we per spoor. Dagelijks rijden onze containers over het spoor tussen Krefeld en Milaan; optimaal afgevuld, zodat er nauwelijks lege laadmeters zijn. Dat vertaalt zich direct in een veel lagere CO2-uitstoot. Met de handige CO2-calculator kunt u zelf het verschil berekenen.

Kostenbesparend duurzaam transport van en naar Italië

Van Dijk Logistics is ISO-gecertificeerd en heeft de Lean and Green Award. Op die resultaten bouwen we verder. Onze chauffeurs hebben een certificaat voor het Nieuwe Rijden. Het voor- en natransport verzorgen we op uiterst efficiënte wijze. Onze duurzame aanpak is kostenbesparend en dat werkt direct in uw voordeel.