Vervoer van én naar Italië?

Vervoer van goederen naar of vanuit Italië? Van Dijk Logistics is de Italië-specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Met kantoren en vestigingen in zowel Nederland als Italië zijn we daar waar u bent. Uw transport verloopt snel, duurzaam en voordeling dankzij onze flexibele opstelling. Uw zorg is ons werk!

Vervoer van food, wijn, meubels, tegels, elektronica en zelfs bomen. Wat u ook van Nederland naar Italië wilt transporteren, Van Dijk heeft een oplossing. Uiteraard ook voor de omgekeerde route. We hebben ruim 70 containers die snel en flexibel inzetbaar zijn voor Italië-transport. We kunnen (bijna) altijd voldoen aan uw vraag; ook op korte termijn.

Italië-vervoer zonder zorgen

De filosofie van Van Dijk Logistics: goederen zo duurzaam en slim mogelijk vervoeren van en naar Italië. Voor een groot deel verloopt dit transport per spoor. Dagelijks rijden optimaal afgevulde transportcontainers van Nederland naar Italië en omgekeerd. Die aanpak zorgt voor minder CO2-uitstoot en is dus bijzonder efficiënt en duurzaam.

Bijzonder transport

Wilt u grote partijen of kleine volumes naar Italië vervoeren? Is het een eenmalige klus of een terugkerende opdracht? Bij Van Dijk Logistics bent u altijd welkom. Voor elke vraag bieden we een passende transportoplossing. Dat geldt ook voor exceptioneel transport, zoals grote machines of landbouwvoertuigen. Uw waardevolle goederen zijn bij Van Dijk Logistics ook in vertrouwde handen. Het vervoer vindt plaats in kastencontainers met een goedgekeurd containerslot.

Overal in Nederland en Italië

Staan uw goederen in Noord-Nederland, België of Duitsland? Geen punt: Van Dijk regelt het vervoer naar onze vestiging in Venray. Eenmaal in Italië gaan uw goederen op transport naar elke gewenste bestemming. Onze chauffeurs kennen de weg en spreken de taal. U kunt de status van het vervoer voortdurend volgen dankzij een GPS-systeem.

Duurzaam vervoer naar Italië

Voor vervoer naar Italië moet u bij Van Dijk Logistics zijn. Ongeacht om wat voor goederen het gaat en wat het afleveradres is, we regelen uw transport vlekkeloos. Duurzaam, snel en kostenbesparend. Kies de Italië-specialist met ruim 30 jaar ervaring; neem meteen contact op met uw vraag. Think keen, book green!