Start vestiging in Italië

Door het succes van ons systeem en de Keen and green way weten steeds meer klanten ons te vinden. Sinds 2013 zijn we gestart met een eigen Italiaanse onderneming, genaamd van Dijk Intermodal Logistics SRL. Het doel van deze onderneming is het verzorgen van de eerste of laatste kilometers in Italië en alle andere toegevoegde activiteiten. We besluiten direct om een crossdockmagazijn in gebruik te nemen en zijn hierbij in contact gekomen met Polo Logistico. Zij hebben ons de mogelijkheid geboden om een magazijn in gebruik te nemen op de railterminal Interporto di Mortara.

http://www.poloinmortara.it/en/643-2/

Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.