Crossdocking

Uw goederen snel gebundeld en klaar voor fijnmazige distributie.

Vlotte overslag, snelle doorvoer
Hebt u meerdere afzenders in Italië en wilt u alles tegelijk in uw magazijn geleverd hebben? Een distributeur die deze goederen kan bundelen door crossdocking en ze klaar weet te maken voor fijnmazige distributie, biedt dan uitkomst. Bij Van Dijk Logistics verzorgen wij een vlotte overslag van goederen uit een grote bulk van transport. Wij delen het transport zelf in en zorgen ervoor dat uw goederen snel en efficiënt op bestemming worden geleverd.

Ook voor uitzonderlijke maten
Crossdocking doen we voor gepalletiseerde producten als wijn, tegels en elektronica. Maar ook voor industriële goederen met uitzonderlijke maten, zoals machines en onderdelen.

Rail hubs door het hele land
U vindt onze rail hubs fijnmazig verspreid over heel Italië en Nederland. Elk van deze hubs is voorzien van een crossdock centrum. Hierdoor zijn we in staat om ook de /last-mile/ van rail naar eindbestemming op maximaal efficiënte wijze voor u te verzorgen. Haalt u liever de producten direct op bij een van onze hubs? Geen probleem. U zegt het maar.

 

Onze chauffeurs

Onze chauffeurs spreken hun eigen taal (zowel Nederlands als Italiaans). Onze ervaring is dat dit ontzettend prettig werkt bij het transporteren van uw goederen. Het is makkelijker communiceren op locatie en zaken waar rekening mee gehouden moet worden tijdens transport wordt begrepen.
Onze chauffeurs zijn bekend met de routes die ze rijden. Ze rijden vaak een eigen ronde. Hierdoor zijn zij in staat snel te schakelen op momenten dat dit nodig is. Onze chauffeurs weten vaak exact waar de juiste goederen gelost moeten worden. Hiermee worden veelvoorkomende fouten vermeden.

 

Marktkennis

Wij kennen de Italiaanse markt en de branches die een hoge afzet hebben richting de Nederlandse markt. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënter transporten te verrichten wat een voordeel heeft op de prijs.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Eigen netwerk met railhubs

Eigen chauffeurs die de taal kennen

Snelle overslag mogelijk

Zelf afhalen mogelijk

Intermodaal transport

Dagelijks transport van en naar Italië

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: