Transport Italië op een snelle, duurzame en voordelige manier

Voor transport naar Italië en terug zit u bij Van Dijk Logistics helemaal goed. Wij zijn uw Italië-specialist bij uitstek.

Op zoek naar een duurzame, kostenbesparende én snelle oplossing voor uw transport? Van Dijk Logistics regelt het. Van deur tot deur. Al 30 jaar. 

Transport naar Italië – wij doen niet anders

Transport naar Italië (en van Italië naar Nederland) is al 30 jaar onze specialiteit. Wat ons onderscheidt van anderen? Transport van en naar Italië is het enige wat wij doen. Dat merkt u als klant aan onze specialistische kennis. We kennen Italië op ons duimpje. We spreken de taal en hebben in beide landen onze eigen kantoren, magazijnen en medewerkers. We zijn bekend met de cultuur en kennen ook de transportregels als geen ander.  

Onze medewerkers op de vestigingen in Venray en Mortara schakelen dagelijks met elkaar, waardoor we problemen snel kunnen oplossen en miscommunicaties voorkomen. Zo weet u zeker dat uw transport naar Italië (en van Italië naar Nederland) goed geregeld is. 

Uw betrouwbare transporteur

Onze eigen vestigingen in Venray en Mortara staan voortdurend met elkaar in verbinding voor betrouwbaar en professioneel transport. Als familiebedrijf ligt ons hart echt bij de organisatie. We voelen ons verantwoordelijk voor en toegewijd aan alles wat we doen. Dat merkt u als klant. We regelen het complete transport voor u. Inclusief voor- en natransport naar de aankomstplek in Italië en Nederland. En met veel plezier rennen we een tandje harder voor u om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Duurzaam transport naar Italië 

Keen & Green is niet voor niets onze slogan. Wij geloven dat transport groener moet en kan. Daarom kiezen we bewust niet voor wegverkeer, maar voor intermodaal transport. We transporteren via spoor, wat een duurzame en prijstechnisch interessante vervoersoptie is. Spoortransport levert veel minder CO2-uitstoot op dan vervoer over de weg. 

Daarnaast benutten we de laadruimte efficiënt en beperken we onnodige transportbewegingen. Transport kan niet groener dan via ons. We hebben bij Van Dijk Logistics dan ook één duidelijke missie:

Goederen zo snel, slim en duurzaam mogelijk vervoeren van en naar Italië. Daar waar eersteklas kwaliteit de norm is, gaat Van Dijk Logistics nog een flinke stap verder.

Onze klanten waarderen ons vanwege onze betrouwbare en professionele uitvoering van elk transport. Ook u helpen we met alle plezier bij uw transport naar Italië.

Dagelijks transport van en naar Italië

Snelheid is bij ons een zekerheid. Bij ons hoeft u nooit langer dan één dag te wachten voordat uw transport naar Italië vertrekt. Uw goederen zijn al binnen een paar dagen op de plek van bestemming. 

Veel transporteurs bieden geen dagelijks vertrek , waardoor het even duurt voordat uw zending wordt meegenomen. Bij ons ligt dat anders. In positieve zin. Wij bieden 6 dagen per week vertrek. Daardoor weet u zeker dat goederen die u vandaag boekt, vandaag of morgen al worden geladen. 

Uw transport van A tot Z

Het liefst heeft u geen omkijken naar uw goederentransport. Maar hoe zit het met het transport vanaf de transportlocatie in Nederland? En vanaf de verzamelplek in Italië? Geen zorgen: wij pakken deze last mile voor u op. Dit besteden we meestal niet uit aan ondervervoerders. We verzorgen zelf het transport van deur tot deur. Met onze eigen lokale chauffeurs kunnen we ook voor de laatste afstand in Italië een betrouwbare transportoplossing bieden.

We hebben onze eigen treinen, trucks en chauffeurs. Zelfs tot in het zuidelijkste puntje van Italië vervoeren we uw zending betrouwbaar en snel.

Opslag, overslag en distributie

En wilt u uw goederen snel, veilig en eenvoudig opslaan, zodat u ze op een later moment kunt laten vervoeren? Ook dat is een goede mogelijkheid. We hebben zowel in Nederland als in Italië op meerdere plekken eigen magazijnen. We denken graag mee wat voor uw transport naar Italië een slimme en efficiënte oplossing is. 

Ook voor uw betrouwbare transport naar Italië

Heeft u behoefte aan transport naar Italië of van Italië naar Nederland voor uw goederen? Wij verzorgen dit graag voor u. Wij zijn dé Italiëspecialist in transport voor mkb- en grootbedrijven. Ook voor uw bedrijf verzorgen we graag het transport naar Italië.

Bent u benieuwd hoe we uw transport naar Italië kunnen verzorgen? En zoekt u een betrouwbare partner die alles voor u kan oppakken? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Dat kan via ons contactformulier of door te bellen naar +31 (0)478 – 51 70 25. 

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.