Distributie

Uw goederen snel, slim en efficiënt afgeleverd door het hele land.

Distributie

Uw goederen komen per trein naar Nederland. Vervolgens moeten ze zo snel en efficiënt mogelijk worden afgeleverd op bestemmingen door het hele land. Van Dijk Logistics is uw distributiepartner op het gebied van transport van goederen die van het spoor komen. Wat kunt u zoal met een gerust hart aan ons overlaten?

  • Wij halen de containers van de trein
  • slaan goederen op
  • crossdocken uw goederen en
  • verzorgen de laatste distributiekilometers naar de gewenste eindbestemming
  • in zo min mogelijk kilometers.

Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van datum en tijdstip waarop uw goederen worden geleverd. U hebt er zelf verder geen omkijken naar. Bovendien bespaart u kostbare uren en dure brandstof. Tegelijkertijd werkt u mee aan het verlagen van de dagelijkse filedruk. Een kwestie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Voor ieder transportvraagstuk een oplossing

Grote variatie aan laad- en losmogelijkheden
Ieder transport is uniek. Bij Van Dijk Logistics hebben we te maken met een grote variatie aan laad- en losfaciliteiten. Afhankelijk van de goederen en de mogelijkheden op locatie zetten wij het juiste materieel in. Bijvoorbeeld met laad- en losklep. Maar we beschikken ook over een meeneemheftruck om uw producten exact op de gewenste bestemming te krijgen.

Geluidsarme vrachtauto’s
Distributie gebeurt bij voorkeur zo vroeg of laat mogelijk. Vaak op locaties waar veel mensen wonen. Om zo min mogelijk overlast te verzorgen tijdens het laden en lossen van goederen, maken wij gebruik van geluidsarme vrachtauto’s. Hierdoor zijn wij in staat ook buiten de venstertijden te laden en lossen.

 

Onze chauffeurs

De taal machtig
Onze eigen chauffeurs in Nederland en Italië spreken de taal. Dat maakt het communiceren makkelijker. Bijvoorbeeld over zaken waarmee rekening moet worden gehouden tijdens het transport.

Bekend met de routes
Onze chauffeurs zijn bekend met de routes die ze rijden. Ze rijden vaak een eigen ronde. Hierdoor zijn zij in staat snel te schakelen op momenten dat dit nodig is. De chauffeurs weten vaak exact waar de juiste goederen gelost moeten worden. Hiermee worden veelvoorkomende fouten vermeden.

 

Marktkennis

Wij kennen de Italiaanse markt en weten welke branches een hoge afzet hebben op de Nederlandse markt. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënter te transporteren. Het resultaat? Een gunstiger prijs.

Ook uw distributiepartner?
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? We bespreken graag de mogelijkheden met u. In alle rust, bij een kop koffie. Maakt u tijd voor ons, dan maken wij ruimte voor u in de agenda.

Neemt u contact op?

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Voor ieder transportvraagstuk een oplossing

Eigen chauffeurs die de taal kennen

Hoge marktkennis

Distributie i.c.m. cross docking en opslag mogelijk

Dagelijks transport van en naar Italië

Intermodaal transport

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: