transport bouw naar Italië

Van Dijk Logistics is specialist in bouwtransport naar en vanuit Italië.

Bouwtransport Italië

Heeft u bouwgerelateerde producten die van Nederland naar Italië of in omgekeerde richting getransporteerd moeten worden? Van Dijk Logistics is specialist in het vervoer van tegels, sanitair, sandwichpanelen, steigermateriaal en bouwmachines voor de bouwsector. Wij krijgen uw producten snel en veilig op bestemming. Zowel bij u op bedrijfslocatie als direct op de bouwlocatie. Onze transportmiddelen zijn speciaal voor bouwtransport uitgerust, met de juiste faciliteiten voor optimaal vervoer.

Tegel transport Italië
Sinds 2005 is Van Dijk Logistics dé specialist op het gebied van vervoer van tegels van Italië naar Nederland. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we hierin marktleider zijn. Het overgrote deel van dit type transport nemen wij voor onze rekening.

Daarbij hebben we een eigen vestiging in de regio Emilia-Romagna, het epicentrum van de Italiaanse tegelfabricage. Een bewuste keuze, genomen met het idee zo min mogelijk kilometers af te leggen met uw kwetsbare tegels. Ons materieel is zo ontwikkeld dat bijvoorbeeld schokken tijdens het transport minimale invloed hebben. We leveren uw tegels met de grootste zorg bij u af.

Van Dijk Logistics voert ook het bouwtransport van andere materialen uit, zoals tegellijm in zakken en beton.

Transport sanitair Italië
Italiaans design is een begrip in de Nederlandse sanitairwereld. Italiaans sanitair wordt geroemd om haar fraaie esthetiek en hoge kwaliteitsstandaarden. Net als aan het ontwerp en de vervaardiging wordt aan het transport zorg en aandacht besteed. Een groot aantal distributeurs van Italiaans sanitair kent, erkent en waardeert inmiddels onze doordachte werkwijze.

Dakpanelen en zijpanelen
Sandwichpanelen, golfplaten en isolatiemateriaal. Met de toenemende vraag naar panelen en isolatiemateriaal in de bouw zien we een toename in leveranciers van deze goederen buiten Nederland. Veel dakpanelen en zijpanelen zijn afkomstig uit Italië. Het bouwmateriaal wordt vooral gebruikt voor de industriële en agrarische industrie.

Van Dijk Logistics verzorgt desgewenst het bouwtransport van panelen voor u. Vanuit Italië op uw locatie geleverd. Of direct op de bouwlocatie, met behulp van een meeneemheftruck.

Transport bouwmachines en hulpmiddelen vanuit Italië
De afgelopen jaren hebben we een breed scala aan bouwmachines en hulpmiddelen mogen transporteren. Denk aan wielladers, kranen en hoogwerkers. Maar bijvoorbeeld ook aan hulpmiddelen voor de bouw als steigermateriaal, betonmixers en kruiwagens.

Heeft u machines en andere hulpmiddelen voor de bouw die van Italië naar Nederland moeten worden? Van groot tot klein, van smal tot breed? Van Dijk Logistics helpt bij het bouwtransport.

Neemt u contact met ons op?

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Op iedere willekeurige locatie te leveren

Eigen ontwikkeld materieel

Ladingen van groot tot klein

Eigen netwerk in Italië

Dagelijks transport van en naar Italië

Italië specialist

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: