Agrarisch transport Italië

Machines, diervoeding, planten of bomen vervoeren tussen Italië en Nederland? Van huis uit is Van Dijk Logistics transporteur voor de agrarische sector.

Wij kennen de cultuur en denkwijze van agrariërs en weten hierop als geen ander te anticiperen. Dé reden voor tal van bedrijven binnen de agrarische sector om graag zaken met ons te doen.

Transport agrarische machines Italië

De agrobusiness bedrijfstak is sterk in ontwikkeling. We zien een enorme toename van het aantal gerobotiseerde machines. Nederland en Italië zijn koplopers op het gebied van robotica voor de agrarische sector. Dit zorgt voor veel transportbewegingen tussen Nederland en Italië.

Van Dijk Logistics verzorgt voor u het transport naar en vanuit Italië van onder meer:

  • landbouwmachines
  • voedersystemen
  • machines voor de irrigatielandbouw
  • veevoeders en voer voor huisdieren
  • ander zakgoed

Transport planten en bomen naar Italië
Laanbomen, olijfbomen, vormbomen. Noem een soort en Van Dijk vervoert het. Het transport van planten en bomen per spoor vergt een bijzondere discipline en moet met zorg en aandacht gebeuren. De afgelopen jaren hebben we voor dit type transport speciale rekken ontwikkeld. Daarmee is het mogelijk om planten en bomen snel en zonder transportschade per spoor van Nederland naar Italië te vervoeren.

Vervoer materialen fruittelers en boomkwekers
Naast het transport van planten en bomen verzorgen wij ook het vervoer van ondersteunend materiaal voor fruittelers en boomkwekers. Hierbij valt onder andere te denken aan betonpalen en boombeschermingsmaterialen als folies en netten.

 

En wat kunnen we voor u doen?
Houdt u zich bezig met de import en export van agrarische producten, materialen of machines vanuit en naar Italië? En wilt u zeker zijn van probleemloos en zorgeloos transport? Van Dijk Logistics regelt het voor u.

Maak een afspraak of vraag meteen een offerte aan.

Intermodal transportation reduces gas emissions by about 80% compared to all-highway transportation. Van Dijk Logistics takes care of our mixer feeders transportation in the most environmentally friendly way.

Mariangela Crotone

Marketing dept., Storti S.p.A.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Wij kennen de agrarische cultuur

Specialist in agrarische machines

Jarenlange ervaring in transport voeding

Speciale frames voor transport bomen

Dagelijks transport van en naar Italië

Italië specialist

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: