Transporteur voor Italië: Van Dijk Logistics

Van Dijk Logistics is sinds 30 jaar uw transporteur voor Italië. Met meer dan 75 jaar ervaring in de transport staat nu alweer de vierde generatie aan het roer van dit bloeiende familiebedrijf.

 

Geoliede organisatie
Als transporteur kennen we Italië als geen ander. We hebben eigen vestigingen in Venray en Mortara, in de buurt van Milaan. Deze staan voortdurend met elkaar in verbinding. Een van de redenen dat we samen zo’n goed geoliede organisatie vormen.

 

Betrouwbare, professionele uitvoering
Voor onze teams van gemotiveerde en vakkundige medewerkers in beide landen werkt dat prettig. En onze klanten waarderen de betrouwbare, professionele uitvoering van elk transport dat we van en naar Italië verzorgen, als specialist op dit gebied.

 

Onze missie
Goederen zo snel, slim en duurzaam mogelijk vervoeren van en naar Italië. Dat is onze missie. Daar waar eersteklas kwaliteit de vanzelfsprekende norm is, gaat Van Dijk Logistics nog een flinke stap verder.

 

Keen & Green
Onnodige transportbewegingen en onbenutte laadruimte beperken we waar mogelijk. Onze aanpak is maximaal efficiënt en minder belastend voor het milieu. U ziet: Keen & Green gaan perfect samen! Met uw keuze voor ons draagt u direct bij aan een leefbare samenleving.

Al 75 jaar

In de afgelopen 75 jaar is Van Dijk Logistics op een gezonde manier gegroeid tot de huidige omvang. Ruim 100 containers kunnen we snel en flexibel voor u inzetten.

Onze chauffeurs in Nederland en Italië spreken de lokale taal. Dit voorkomt veel onnodige communicatieproblemen. Dat wij ook Italiaans sprekende medewerkers in dienst hebben, bevordert en onderstreept onze kwaliteit als transport Italië specialist. Uw goederen zijn bij ons in veilige handen.

 

Erkenning
Van Dijk Logistics beschikt over de /Lean and Green Award/ en is ook een erkend leerbedrijf. Jonge talenten doen bij ons waardevolle ervaring op, waardoor ze gewild zijn in de transportwereld.

 

En nu u
U kent nu ons verhaal. Wij zijn benieuwd naar het uwe. Wat produceert of levert uw organisatie? En welke vervoersvraagstukken hebt u waarmee wij u als transport Italië specialist van dienst kunnen zijn? We horen het graag en denken met plezier met u mee. Neemt u contact met ons op? Vrijblijvend natuurlijk. Maar dat spreekt vanzelf.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.