Export Italië

Transport van Nederland naar Italië? Kies voor snelheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Van Dijk Logictics is de Italië-specialist bij uitstek.
De combinatie van transport per spoor én efficiënt voor- en natransport werkt direct in uw voordeel. Elke bestemming in Italië ligt binnen handbereik.

Export Italië? Dat laat u het liefst over aan een bedrijf dat het land uitstekend kent. Van Dijk Logistics in Venray is al meer dan 30 jaar Italië-specialist: onze chauffeurs beheersen de taal en kennen er alle hoofdwegen en sluiproutes. Zowel in Nederland als Italië hebben we eigen kantoren en magazijnen die doorlopend met elkaar in contact staan.

Specialist in export Italië

Van Dijk is met recht specialist in transport van en naar Italië. We hebben in Mortara (niet ver van Milaan) een eigen vestiging. Elke bestemming in Italië ligt binnen handbereik. Food, wijn, meubels, elektronische apparatuur, tegels, metalen en zelfs bomen of grote landbouwmachines; voor de export van al uw goederen bent u bij Van Dijk Logistics aan het goede adres. 

Efficiënt voor- en natransport
Staan uw goederen niet nabij Venray, maar elders in Nederland, in België of in de Duitse grensstreek? Geen probleem: het voor- en natransport regelen we op efficiënte wijze. Als het transport in Noord-Italië is aangekomen, brengen wij uw goederen naar de gewenste exportbestemming in heel Italië. We ontzorgen u volledig.

Minder CO2-uitstoot per spoor
Behalve snel en voordelig wilt u ook duurzaam goederen naar Italië exporteren. Van Dijk Logistics is de juiste keuze. Dagelijks rijden onze transportcontainers per spoor naar Italië. Dat betekent sowieso al veel minder CO2-uitstoot. Doordat we slim plannen, is bovendien elke container optimaal afgevuld, zonder er nauwelijks nog lege laadmeters zijn.

Export Italië zonder zorgen

Wat u ook wilt exporteren naar Italië, Van Dijk Logistics heeft altijd een innovatieve en snelle oplossing voorhanden. Dankzij de lage CO2-uitstoot is Italië-transport per spoor ook de meest milieuvriendelijke keuze. Kies voor groen en slim: Think green, book keen! Wacht niet langer en neem nu (vrijblijvend) contact op voor meer informatie of vraag hier een offerte aan.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.