Electronica

Uw waardevolle goederen kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan Van Dijk Logistics. 

Veilig vervoer elektronica naar Italië

Het transport van elektronica stelt hoge eisen aan de veiligheid en vraagt de nodige aandacht. Van Dijk Logistics verzorgt voor u het vervoer van elektronica naar en vanuit Italië. Vakkundig, snel en veilig.

Beveiliging vestigingen
Onze vestigingen in Nederland en Italië zijn voorzien van een CCTV-systeem. Uw goederen worden dus 24/7 bewaakt. Daarnaast staan onze magazijnen in contact met surveillancediensten. Dit zorgt ervoor dat er bij eventuele calamiteiten snel en adequaat kan worden gehandeld.

Beveiliging containers
Uw high-value elektronica vervoeren wij desgewenst per boxcontainer. Op verzoek worden deze voorzien van een gecertificeerd slot. In combinatie met een eigen deurcontrole-systeem in uw container zorgt dit ervoor dat uw goederen altijd traceerbaar zijn. U houdt zelf de controle over uw laadeenheid. Een veilig gevoel. 

Beveiliging trucks
In Italië zijn onze trucks voorzien van een GPS-systeem. Hierdoor zijn wij in staat om de exacte locatie van de trekker realtime te volgen, separaat van de container. De gegevens worden 24/7 gedeeld met onze surveillancediensten. In geval van nood kan de chauffeur met een zogenoemde panic button direct de meldkamer op de hoogte stellen van een noodgeval. Wel zo veilig voor uw goederen; een hele geruststelling voor de chauffeur.

En uw elektronica?

Waar moet uw elektronica naartoe? Laten we samen de beste, veiligste en voordeligste oplossingen met elkaar bespreken. Wanneer schikt het u?

Neem gewoon even contact met ons op. Dan pakken we de agenda’s er meteen even bij.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Aandacht voor veiligheid

Truck en container aparte GPS

Vestigingen voorzien van CCTV-systeem

24/7 locatie gedeeld met surveillancedienst

Dagelijks transport van en naar Italië

Intermodaal transport

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: