motorvakantie Italië? Wij verzorgen het transport!

Met uw motor op vakantie in Italië? Van Dijk Logistics is gespecialiseerd in transport van uw motor of meerdere motoren tegelijk van Nederland naar Italië en andersom.

motorvakantie Italië

Italië is een prachtig land om te toeren met de motor. De reis naar Italië is vaak een hele onderneming die je liever overslaat. De vele kilometers op snelwegen zijn vaak minder prettig en belastend voor je lichaam en motor. Als alternatief bieden wij de mogelijkheid om uw motor per vrachtauto en trein te vervoeren naar Italië en terug naar Nederland. Door zelf met de auto of vliegtuig naar Italië te gaan heeft u een ontspannen start van uw motorvakantie Italie.

"Wij zijn zeer tevreden met de service en afhandeling van het vervoer van mijn motor voor een vakantie naar Corsica en Sadinië. Echt een aanrader. Ca 10 km naar Genua en dan op de nachtboot naar Bastia. Geen stress en gedoe op snelweg. Ik ben samen met mijn vrouw ca 3 weken  op mijn BMW r1200 GS naar beide eilanden geweest. Het vervoer van de motor naar Motara is zo perfect met koffers bagage en motorkleding en beide helmen."
Job Slagter
"Ik wilde je nog even laten weten dat ik zeer tevreden ben over het transport van mijn motorscooter naar Italië. Ik werd keurig afgehaald van het station en de motor stond klaar. Ik kon er zo mee wegrijden. Ik geniet nu elke dag van de vrijheid die de motor mij geeft. Al met al een uitmuntende service!"
Wilfred Jacobs
"Hartelijk dank voor het transport van mijn motor naar Italië. Ik vermaak me uitstekend. Was even zoeken in Mortara, maar met telefonische hulp lukte dat prima."
René Leliveld
"Afgelopen zomer hebben jullie onze motor naar Mortara (Italië) gebracht. We zijn zeer tevreden over deze service en deze manier van vakantie vieren is ons goed bevallen. Daarom zijn we voor 2024 weer op zoek naar een transport van onze motor." 
Margreth Ooijen en Rob de KLein

Zorgeloos transport

Tijdens transport en opslag zijn uw motoren verzekerd tegen dagwaarde. Alle, door ons getransporteerde motoren, worden geplaatst in veilige motorrekken. Deze rekken hebben we zelf ontwikkeld en garanderen optimale veiligheid tijdens het transport.

Motorvakantie Italië: dagelijks vertrek

Vanaf onze opslaglocaties in Venray en Novara vervoeren wij dagelijks motoren naar Italië en Nederland. Hierdoor sluit het transport naadloos aan op uw reisschema. U dient uw motor wel zelf naar één van deze locaties te brengen. Heeft u moeite met het vinden van vervoer vanaf het treinstation of luchthaven? Wij zijn in de gelegenheid kosteloos het transfer te regelen vanaf het dichtstbijzijnde treinstation.

Motorkleding en bagage

Voor uw motorkleding, helm en kleine hoeveelheid reisbescheiden (koffer maximaal 40 x 20 x 25 cm) hebben wij kunststof boxen. Deze kunnen kosteloos gebruikt worden. Hierdoor bent u in staat om minimale bagage mee te nemen in het vliegtuig. Tegenwoordig scheelt dat flink op uw ticket.

Maakt u gebruik van een (huur)auto om bij ons magazijn te komen? Dan is het mogelijk uw auto kosteloos te parkeren bij het magazijn in Italië.

kosten transport motorvakantie Italië

De kosten voor het transporteren van uw motor naar Italië zijn als volgt:
Venray > Novara:
Enkele reis: € 250,00
Retour: € 500,00
Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bent u van plan meerdere motors te importeren / exporteren van of naar Italië? Lees hier meer over voordelig motortransport.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Dagelijks transport van en naar Italië

Intermodaal transport

Zelf ontwikkelde motorframes

Verzending in kleine hoeveelheden

Motorkleding mee te sturen

Scherpe tarieven

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: