Transport Italië Nederland: kies de expert!

Transport van Nederland naar Italië kan duurzaam, snel én voordelig. Benut de expertise van Van Dijk Logistics: al meer dan 30 jaar specialist in transport Italië – Nederland

Het transport van uw goederen vindt grotendeels per spoor plaats: een milieubewuste én kostenbesparende aanpak. Ook het transport vooraf en naderhand regelen we efficiënt.

Transport van Italië > Nederland of andersom? Dat laat u het liefst over aan een transporteur die het land kent. Van Dijk Logistics heeft eigen kantoren en magazijnen in Nederland en Italië. Al meer dan 30 jaar is transport van en naar Italië onze specialiteit. Onze vestigingen in Mortara (Italië) en Venray (Nederland) staan continu met elkaar in verbinding.

 

Transport Italië Nederland als specialiteit

Transport Italië Nederland? Van Dijk kent het land als zijn broekzak. We zijn bekend met de cultuur, onze mensen spreken de taal en we werken vanuit onze eigen vestiging in Noord-Italië. Wilt u goederen exporteren naar Zuid-Italië? Geen probleem. Onze chauffeurs kennen in heel Italië de weg.

Duurzaam en efficiënt transport
Export naar Italië of import vanuit Italië naar Nederland? Kies voor korte lijnen, snelheid en flexibiliteit. Van Dijk Logistics regelt het transport grotendeels per spoor: een duurzame intermodale aanpak met nauwelijks CO2-uitstoot. De combinatie van Italië-kennis en vervoer per spoor pakt extra voordelig uit voor u. Groen, slim en voordelig; dat is Van Dijk Logistics.

Thuis in Nederland en Italië
Duurzaamheid beperkt zich niet tot transport per spoor. Onze chauffeurs op de weg in Nederland en Italië hebben een certificaat voor het Nieuwe Rijden. Het voor- en natransport van uw goederen verloopt dus efficiënt én duurzaam. Onze aanpak werkt ook nog eens kostenbesparend, dus direct in uw voordeel. Keen & Green – slim en groen – gaan perfect samen.

 

Italië-transport met de expert!

Duurzaam en milieubewust, vindingrijk en flexibel. Voor transport van en naar Italië kiest u voor Van Dijk Logistics; de Italië-specialist bij uitstek. Meer weten over onze duurzame, kostenbesparende aanpak? Aarzel niet langer, neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan. Think keen, book green!

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.