voeding

Een groot netwerk en veel ervaring in de voedingsindustrie van Italië.

Voeding

Hebt u houdbare, niet-geconditioneerde voedingsmiddelen die van Italië naar Nederland en (of) vice versa moeten worden vervoerd? Denk aan:

  • Wijn
  • Pasta
  • Rijst
  • Broodwaren
  • Andere bakkersproducten.

Van Dijk Logistics verzorgt het transport van voeding en dranken, verpakt op pallets en in dozen.

 

Snelle doorlooptijd, interessante prijs

Volgens wettelijke eisen en verplichtingen

Wij voldoen aan de eisen voor het vervoer van houdbare levensmiddelen. We hebben er jarenlange ervaring in. Deze vorm van transport kent voor onze vakkundige medewerkers dan ook geen geheimen.

 

Ook voor kleine zendingen

Van Dijk Logistics verzorgt het transport voor meerdere grossiers in Nederland en Italië. Daardoor zijn wij in staat om zowel grote als kleine zendingen te vervoeren, voor een interessante prijs en met een snelle doorlooptijd. Informeer gerust naar onze concurrerende vrachttarieven.

 

Ter aanbeveling (en wellicht interessant voor u?)

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Hygiëne en veiligheid voorop

Voedselveiligheid

Wie het over de productgroepen food & beverages heeft, heeft het over voedselveiligheid. Alle levensmiddelen zijn tenslotte kwetsbaar. Ook houdbare. U en uw klanten moeten er voor de volle 100% op kunnen vertrouwen. De lat daarvoor kan wat ons betreft niet hoog genoeg liggen.

 

Secuur en hygiënisch werken

Bij Van Dijk Logistics volgen we secuur de nodige en vereiste procedures om uw producten veilig en hygiënisch te vervoeren. En daarbij de kwaliteit te waarborgen. We werken geheel volgens een goedgekeurde hygiënecode van de sector levensmiddelentransport. Zo zijn wij bijvoorbeeld in staat om kostbare exclusieve wijnen vanuit Italië extra veilig naar Nederland te transporteren. 

 

Snel, veilig en efficiënt transport

Daarbij beschikken we over alle mogelijke materieel om houdbare, niet-geconditioneerde levensmiddelen snel, veilig en zo efficiënt mogelijk af te leveren op de plaats van bestemming. Gecertificeerde containersloten zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw container gegarandeerd afgesloten blijft tijdens transport. Dankzij onze reefer containers kunnen we temperatuurgevoelige producten koel (gekoeld) en goed geïsoleerd vervoeren.

 

Hebt u vragen?

Stelt u ze gerust. Het transport van levensmiddelen is een vak apart, waarover veel te vertellen valt. Dat doen we dan ook graag, maar dan bij voorkeur in een persoonlijk gesprek met u. Dat geeft ons de mogelijkheid u gericht informatie te geven. Afgestemd op uw situatie, producten en specifieke vervoersvraagstukken.

Neemt u contact op?

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Een groot netwerk in Italië

Ook kleine zendingen voor een lage prijs

Hygiëne en veiligheid voorop

Veilig transport

Dagelijks transport van en naar Italië

Intermodaal transport

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: