Industrieel

Wilt u machines of andere industriële producten laten transporteren? Van Dijk Logistics is de specialist die dat feilloos voor u regelt.
Van plan om industriële goederen zoals machines, staal of andere metalen van Italië naar Nederland – of vice versa – te vervoeren? Van Dijk Logistics biedt een uitgebreid scala aan materieel om dat perfect voor u te regelen. Voor elk van uw transportvraagstukken bedenken wij de oplossing. 

Intermodaal transport grote, zware en lange goederen

Van boven of van de zijkant laden en lossen
Onze 45 voet high cube wissellaadbakken (swap-bodies) zijn voorzien van een schuifzeil met schuifdak. Hierdoor kunnen wij uw industriële goederen zoals machines, staal en andere metalen van boven of van de zijkant laden en lossen.

Duurzame oplossingen, concurrerende prijzen
Onze containers hebben dezelfde afmetingen als die van een standaard trailer. Dat maakt het makkelijk uw industriële goederen snel en efficiënt op het spoor te zetten. Het resultaat: een duurzame transportoplossing tegen een concurrerende prijs.

Zware goederen

Uw probleem
Het maximumgewicht van voertuigcombinaties in Italië is 40.000 kilo. Industriële goederen overschrijden vaak het maximale laadvermogen van 23.000 kilo. Dat zorgt ervoor dat er meer transporten nodig zijn om dezelfde hoeveelheid goederen van A naar B te krijgen.

Onze oplossing
Van Dijk Logistics vervoert uw goederen intermodaal. Het maximumgewicht mag in dat geval worden verhoogd van 23.000 kilo naar 27.000 kilo. De totale voertuigcombinatie mag daarom ook tot 4.000 kilo meer wegen: 44.000 kilo. Op zes vrachten scheelt u dit maar liefst één volledig transport tussen Nederland en Italië.

Uw voordeel
Een flinke toename in het toegestane gewicht. Gecombineerd met de pluspunten van vervoer per trein. Tel uit uw winst. Intermodaal transport van al uw goederen tussen Nederland en Italië levert u per definitie tal van voordelen op.

Pijpleidingen transporteren Italië
Hebt u pijpleidingen of staalbundels die van Italië naar Nederland of in omgekeerde richting getransporteerd moeten worden? Onze containers zijn uitgerust met rongen: verticale balken die aan de zijkanten van een schuifzeil container worden geplaatst. Hierdoor zijn wij in staat om staalbundels en pijpen intermodaal te transporteren. Veilig en in groot volume.

Exceptioneel transport Italië
Van Dijk Logistics beschikt over een aantal zelf ontwikkelde, zeer innovatieve diepladers. Daarmee combineren wij op unieke wijze het containertransport met machinevervoer. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Ook een transportvraagstuk?
Hebt u ook zware, lange en grote industriële goederen te vervoeren van of naar Italië? We regelen het graag – en goed! – voor u. Zo nodig denken we met u mee over creatieve, efficiënte en dus voordelige oplossingen. Benieuwd of ook u wellicht kosten kunt besparen?

Neem contact met ons op. Dan hebben we het erover.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Transport van grote machines Transport van grondstoffen
Exceptioneel transport Zware ladingen
Dagelijks transport van en naar Italië Intermodaal transport

Referenties

Een greep uit de (inter)nationale organisaties waar wij mee samenwerken: