Filosofie

Goederen zo snel, slim en duurzaam mogelijk vervoeren van en naar Italië. Dat is onze missie. Daar waar eersteklas kwaliteit de vanzelfsprekende norm is, gaat Van Dijk Logistics nog een flinke stap verder.

 

Keen & Green
Onnodige transportbewegingen en onbenutte laadruimte beperken we waar mogelijk. Onze aanpak is maximaal efficiënt en minder belastend voor het milieu. U ziet: Keen & Green gaan perfect samen! Met uw keuze voor ons draagt u direct bij aan een leefbare samenleving.

 

 

Lean & green offroad samenwerking

Zoveel mogelijk transportkilometers per spoor. Van Nederland naar Italië en andersom. Dat is wat samenwerkende partijen Van Dijk Logistics, Shuttlewise, Stichting Connekt en Topsector Logistiek nastreven.

17 januari 2020

Waarom klein transport het nieuwe groot is.

Het wordt steeds drukker op de wegen. De afgelopen jaren is het aantal files sterk toegenomen. Deze drukte hebben een grote invloed op de transportsector. Vervoer van producten over de weg duurt langer, stoot meer CO2 uit en wordt kostbaarder.

24 december 2019

Aanschaf LNG-voertuigen

Zoveel mogelijk transportkilometers per spoor. Van Nederland naar Italië en andersom. Dat is wat samenwerkende partijen Van Dijk Logistics, Shuttlewise, Stichting Connekt en Topsector Logistiek nastreven.

5 oktober 2019

Beloning lean & green star

Door onze jarenlange inzet op een maximale duurzaamheid in de bedrijfsvoering is dit in 2012 bekroond met de Lean and Green Award. Sinds 4 juni 2015 zijn we ook trotse winnaar van de bijzondere Lean and Green Star.

4 juni 2015

Start vestiging in Italië

Door het succes van ons systeem en de Keen and green way weten steeds meer klanten ons te vinden. Sinds 2013 zijn we gestart met een eigen Italiaanse onderneming, genaamd van Dijk Intermodal Logistics SRL. Het doel van deze onderneming is het verzorgen van de eerste of laatste kilometers in Italië en alle andere toegevoegde activiteiten.

1 januari 2015

Lean & green award

We zijn in aanmerking gekomen voor de Lean and Green Award. Onze inspanningen om nagenoeg alle wegtransporten over te zetten naar het spoor wordt hiermee beloont.iDit motiveert ons sterk en overtuigd onze medewerkers van dit succes.

8 november 2012

Aankoop huckepack trailers

We hebben besloten om een deel van het transport over de weg te verplaatsen naar het spoor. Om dit te realiseren hebben we twee huckepack trailers laten bouwen. Hiermee zijn we in staat te experimenteren op de spoorverbinding van Ede naar Brescia.

1 januari 2002