Beloning lean & green star

Door onze jarenlange inzet op een maximale duurzaamheid in de bedrijfsvoering is dit in 2012 bekroond met de Lean and Green Award. Sinds 4 juni 2015 zijn we ook trotse winnaar van de bijzondere Lean and Green Star.

De CO2 besparende mix van trein en truck

De star hebben we verdiend dankzij het vervoeren van alle goederen tussen onze Nederlandse vestigingen en die in Italië per spoor en niet langer over de weg. Door gebruik te maken van onze hubs kunnen we de containers zeer efficiënt beladen. Het regionaal voor- en natransport in Nederland en Italië wordt verzorgd door eigen trucks en chauffeurs. Voor de uithoeken maken we gebruik van betrouwbare lokale vervoerders waardoor de lege kilometers tot het minimum worden beperkt. Deze aanpak past heel goed in het zelf bedachte concept van ‘the Keen and Green way’.

Meer informatie: https://www.lean-green.nl/deelnemers/van-dijk-logistics/

Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.