Bezoek wethouder Jan Loonen en Hans Beterams

Afgelopen vrijdag, 6 december, hebben wethouder Jan Loonen en Hans Beterams van de gemeente Venray onze organisatie bezocht. Tijdens het bezoek is gesproken over de transport en logistieke positie van onze regio binnen het nationale en international landschap. Daarnaast is gesproken over de ontwikkelingen die gaande zijn om transport duurzamer en efficiënter te krijgen. 

 

Vanuit onze missie ‘keen & green’ hebben wij voor een trimodale hub in de regio geopteerd. Door vanuit de regio te faciliteren in op- en overslag mogelijkheden van goederen per spoor, weg of water kan de positie van de regio enorm versterkt worden. Een trimodale hub is aantrekkelijk voor veel transporteurs. Daarnaast stimuleert het vervoer per spoor en water wat een vermindering van de druk op het wegennet bereikt kan worden.

 

Tijdens het bezoek hebben we Jan en Hans ook kennis laten maken met onze nieuwste Scania 13-liter 410 PK gasmotor truck. Deze LNG-truck is een volwaardig alternatief voor diesel en klaar voor de transitie naar BIO-LNG. Daarbij is sprake van een flinke reductie aan CO2 en geluid. Ook de LNG-trucks passen bij onze missie ‘keen & green’. Beide heren waren erg onder de indruk van alle duurzame vernieuwingen van deze nieuwe vorm van mobiliteit.

 

Jan en Hans: bedankt voor jullie interesse in onze organisatie!

Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.