Gevolgen Covid-19 op transport tussen Italië en Nederland

De afgelopen periode heeft intermodaal transport tussen Italië en Nederland zich bewezen als de meest veilige manier om producten te vervoeren. Ondanks dat grenzen en bedrijven gesloten werden, zijn wij in staat geweest om onze klanten te blijven bedienen. Onze medewerkers blijven in hun eigen land en verminderen daarmee het risico op verspreiding van het virus elders. Hiermee voldoen we strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

Ook in een periode van onzekerheid en crisis bewijst onze jarenlange ervaring en specialisatie in intermodaal transport naar Italië zich als sterke formule. Veel bedrijven, klein en groot, waren al overtuigd van onze transportservice. De afgelopen periode hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Transport van en naar Italië vraagt momenteel veel aandacht.  Aandacht voor goederen en  de gezondheid van uw en onze medewerker. Wij zijn ervan overtuigd dat wij deze aandacht kunnen blijven geven. Om zo op een verantwoorde manier onze transportverbinding van Italië naar Nederland te blijven garanderen.

Nog steeds niet overtuigd van intermodaal transport naar Italië? Neem gerust contact op. Dan kunnen we het er op gepaste afstand eens over hebben.

Van Dijk Logistics Venray /

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.