Nieuwsbrief 2021-1

Nieuwe nieuwsbrief
Ook in 2021 willen we iedereen informeren met de nieuwsbrief. December en januari zijn drukke maanden voor de administratie. We dienen het oude jaar af te sluiten en een nieuw jaar op te starten. Daarom heeft de nieuwsbrief vertraging gehad.
Hebben jullie ideeën voor de nieuwsbrief of zaken waar jullie graag in de nieuwsbrief over geïnformeerd willen worden? Laat het weten mail dit naar salaris@vdlo.nl

Werkzaamheden
Ondanks de omstandigheden in 2020 hebben wij een druk jaar gehad. Er is hard gewerkt. Helaas hebben we een aantal medewerkers het coronavirus gehad. Door tijdige en goede communicatie is het gelukt om het virus niet binnen het bedrijf te verspreiden. Wij waarderen jullie inzet hiervoor. Helaas moeten we nog altijd alert blijven. In 2020 hebben we een positief resultaat behaald. Daar zijn we trots op.

Shuttlewise
De laatste tijd hebben we vaker problemen met de dienstverlening van Shuttlewise. Deze week hebben daar veel last van gehad. Zowel op de planning als chauffeurs die containers uit moeten halen. Deze week hebben ze ons bericht dat de treindiensten vanaf maandag 22 februari door Kombiverkehr worden overgenomen. Wij zijn 15 jaar geleden met de trein gestart. Wij zijn destijds met Kombiverkehr gestart en nog altijd klant bij Kombiverkehr. We hebben goede ervaringen met Kombiverkehr en hebben er vertrouwen in dat onze treinvertrekken beter worden.

Personeel
In januari is Theo van Kempen weer gestart voor een halve dag per week. Jo van Hal is in februari begonnen. Wij zijn blij dat Theo en Jo ons nog af en toe meehelpen.

Complimenten
We hebben in 2021 een goede start gemaakt. Ook januari is weer erg druk geweest. Iedereen werkt goed mee en optimistisch. Gezien de omstandigheden vinden we dat een compliment waard. Gelukkig komt het voorjaar er aan en kunnen we weer naar buiten.