Op de voorpagina!

Op de voorpagina van regionaal weekblad La Lomellina: “De Sagra keert terug en gaat internationaal”.

We zijn trots dat we als internationaal partner een bijdrage mogen leveren aan dit mooie culinaire event in Mortara: de Sagra del salame d’oca. De Sagra del salame d’oca is een begrip in Lombardije. Dit culinaire festival trekt tienduizenden bezoekers uit de hele regio is dit een al meer dan een halve eeuw een prachtig festijn met veel historische evenementen in de provincie Pavia.

Mooi om te kunnen bijdragen aan een belangrijk lokaal evenement met regionale uitstraling, en zo verder te groeien en te wortelen in de regio. En dat rond typisch Italiaanse thema’s: lekker eten en geschiedenis!

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.