Partnerschap Van Dijk Logistics met Kombiverkehr Duitsland.

Van Dijk Logistics is een partnerschap met Kombiverkehr Duitsland aangegaan. “We zijn een partnerschap aangegaan met Kombiverkehr Duitsland om een duurzame treinverbinding tussen Nederland en Italië te bevorderen” aldus Dennis Gülen, Sales Operations Manager bij Van Dijk Logistics. 

Van Dijk Logistics heeft aangekondigd dat het bedrijf een samenwerking is aangegaan met Kombiverkehr Duitsland, met als doel om zoveel mogelijk kilometers intermodaal tussen Nederland en Italië te vervoeren. De samenwerking is gericht op het bevorderen van een duurzame inzet van de treinverbinding tussen beide landen. Dankzij deze samenwerking zullen klanten van Van Dijk Logistics kunnen profiteren van extra voordelen, zoals:
– verbeterde transporttijden;
– lagere kosten;
– CO2-besparing.

Het partnerschap werd beklonken tijdens een bijeenkomst in Frankfurt am Main.

 
Tim Verberkt
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl
Dennis Gulen
Sales & Operations
T: +31(0)478 – 51 70 25
@: sales@vdlo.nl

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact met u op.