Nationaal Trailerchauffeur
(4 dagen per week)

Van Dijk Logistics B.V. – gevestigd te Venray – is een vierde generatie transportbedrijf met 75 jaar ervaring in de transport. Sinds 30 jaar is het bedrijf gespecialiseerd in intermodaal vervoer. Van Dijk Logistics beschikt over (schuifzeilen) containers, die constant per trein onderweg zijn van Nederland naar Italië en andersom. Waarna de stukgoederen uit de containers lokaal op de bestemmingen worden afgeleverd door de chauffeurs. Door deze milieubewuste en duurzame werkwijze beschikt van Dijk Logistics B.V. bovendien over een Lean and Green Star!

Wegens groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren nationaal Trailerchauffeur voor 4 dagen per week!

Over de functie:
Als chauffeur bij van Dijk Logistics B.V. ga je dagelijks op pad met volgeladen schuifzeilen containers, die net met de trein uit Italië zijn aangekomen. De goederen in deze containers worden door jou afgeleverd bij Nederlandse bedrijven die goederen uit Italië importeren. Het lossen van de goederen wordt op locatie verzorgd. Wel heb je hierbij een actieve rol en help je waar nodig. Je werkt in deze functie van maandag tot en met vrijdag. De werktijden bevinden zich vanaf 06:00 uur in de ochtend tot 18:00 uur a 19:00 uur in de avond. In het weekend wordt er niet gereden. Kortom: een leuke, nationale functie met veel klantcontact!

De ideale kandidaat:
– Is in het bezit van rijbewijs CE en digitale bestuurderspas;
– Heeft bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring met een trekker oplegger;
– Heeft ervaring met het werken met een schuifzeilen- oplegger;
– Heeft ervaring én affiniteit met werken binnen distributietransport;
– Is gemotiveerd, flexibel inzetbaar, initiatiefrijk en enthousiast;
– Is servicegericht en klantvriendelijk;
– Is in het bezit van Code 95 of heeft ten minste 28 punten staan;
– Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats Venray of Rotterdam.

van Dijk Logistics B.V. biedt:
Een baan bij een dynamisch en groeiend bedrijf met een sterke servicegerichte instelling. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst conform de cao Beroepsgoederenvervoer.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als trailerchauffeur en ben je op korte termijn beschikbaar? Heb je ervaring met het werken met schuifzeilen? Ben je een professionele, ervaren en servicegerichte chauffeur en woon je binnen een straal van 25 kilometer van Venray of Rotterdam? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren stuur dan je CV met een motivatiebrief naar john.vandijk@vdlo.nl of bel naar ons kantoor in Venray 0478-517026 t.a.v. John van Dijk.